Om BookBeat

BookBeat er en abonnementstjeneste for lydbøker og e-bøker. Du kan velge mellom tre forskjellige pakker og oppdage hva som passer deg best. Vårt Basic-abonnement for 99 kr/mnd lar deg lytte opptil 20 timer i måneden. Med Premium for 149 kr/mnd kan du lytte opptil 100 timer per måned, og med Unlimited for 199 kr/mnd får du ubegrenset lytting og lesing.

Familiekontoene våre tillater at opptil fem personer som bor sammen, kan dele den samme BookBeat-kontoen. Du betaler bare 49 kr per måned for hver profil som legges til. Du kommer enkelt i gang ved å registrere deg på nettstedet vårt, og deretter kan du legge til flere profiler hvis du vil. Last ned BookBeat-appen til mobilen eller nettbrettet ditt og begynn å lytte. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Med et BookBeat-abonnement får du tilgang til mer enn hundretusenvis av bøker. Du kan bestemme om du vil strømme bøkene eller laste dem ned for å lytte uten nett. Å lytte offline er perfekt når du reiser og ikke har tilgang til mobildata eller Wi-Fi. BookBeat støtter også Apple CarPlay og Apple Watch.

BookBeat er stolte av å være en del av Bonnier, et selskap med mer enn hundre års erfaring med å skape, raffinere og distribuere gode historier. Å gjøre bøker tilgjengelig for flere mennesker via digitalisering er et naturlig neste skritt for oss for å fortsette å spre historier.

Uansett om du vil bidra ved å bli en del av teamet vårt for å skape den beste servicen i markedet, eller bare virkelig liker gode historier – inviterer vi deg til å følge oss på reisen!

Databeskyttelse og ditt personvern

Ønsker du å lære mer om personvern og hvordan vi behandler personopplysningene dine? Les mer her.