Nå kan alle i familien lytte til favorittene sine.

Del kontoen din med hele familien! Legg til familieprofiler for kr 49/måned per bruker.

Hvorfor bør jeg dele BookBeat med familien min?

  

Lytt mer og spar penger!

Del kontoen din med noen du kjenner, og få lavere månedlige kostnader per person.

  

Uavbrutt lytting

Opptil fem personer kan bruke den samme BookBeat-kontoen på forskjellige enheter uten å forstyrre hverandres lytting eller lesing.

  

Se bare dine egne bøker

Hvert familiemedlem har sin egen profil og derfor sin egen personlige "Mine bøker"-liste.

  

Én enkelt månedlig betaling

Betal for alle profiler på en gang hver måned og ha en klar oversikt over kostnadene dine.

Lett å komme i gang!

Familieprofiler gjør det enkelt for opptil fem personer å dele den samme BookBeat-kontoen.

Du kan enkelt legge til et familiemedlem du vil dele kontoen din med, ved å logge inn på kontosiden din. Når du er der, kan du enkelt legge til en ny profil. Så snart du har lagt til en profil, vil du kunne få tilgang til den fra alle enheter som er logget på kontoen din. Gå inn i appen, velg en profil, og begynn å lage dine egne boklister!

Vi har også profiler for barn!

Du kan enkelt opprette en profil for barn. Lister og anbefalinger vil da inneholde innhold som passer for barn. Takket være dette kan barna nyte sin egen versjon av BookBeat skreddersydd bare for dem!

Vanlige spørsmål

Du finner svar på våre vanligste spørsmål her. Hvis du trenger mer informasjon, finner du flere spørsmål og svar på vår støtteside.

Hva koster det å legge til en bruker?  
Hver ekstra bruker koster 49 kr/mnd og kan legges til på et eksisterende abonnement uansett om du har BookBeat Basic, Standard eller Premium.
Er det bindingstid hvis jeg legger til en ekstra bruker?  
Du kan avslutte når du vil og det er ingen bindingstid. Du forhåndsbetaler alltid for en bruker og kan derfor velge å avslutte når som helst. Når du har avsluttet kan du fortsette å lytte og lese til siste dagen på din forhåndsbetalte periode. Vi lagrer bøkene dine om du vil gjenopprette brukeren igjen.
Hvor mange kan lytte samtidig?  
Du kan ha opptil fem brukere og alle kan lytte samtidig. Hver ekstra bruker som legges til får like mye tilgang som hovedbrukeren. Om du har BookBeat Standard så kommer alle dine brukere få 100 timer lytting og lesing.
Kan jeg legge til en ny bruker under prøveperioden?  
Ja, du kan legge til en ny bruker under prøveperioden, men da betaler du også for denne brukeren med en gang. Hvor mye du skal betale vises på kontoen din og beregnes på antallet dager som gjenstår.
Hvordan legger jeg til en bruker?  
Du legger enkelt til en bruker på kontoen din. Under samme konto er det mulig å ha opp mot fem brukere, inklusive eieren av kontoen.
Hvor mye kan hver bruker lytte og lese?  
Hver bruker kan lytte og lese det antallet timer som inngår i abonnementet. Om du for eksempel har BookBeat Standard så har hver enkelt bruker 100 timer lytting og lesing. Leser du en e-bok så blir bokens sider omgjort til tid. Et referansepunkt kan være at en e-bok på rundt 300 sider motsvarer omtrent 10 timer med lytting.

Del BookBeat med hele familien

Legg til familiemedlemmer for bare kr 49 per måned per ekstra bruker