Ting jeg har lært

- Sophie Elise Isachsen

Vurdering 4.3
4t 52min
169 Sider
bookCoverFor

Sammendrag av boken

«Spillereglene har vært ganske enkle, egentlig. Systemet mitt har ikke vært komplisert. Du forstår det ganske kjapt, du også. Det aller viktigste for meg har vært at folk skal: Like. Bekrefte. Kommentere. Beundre.»
Slik starter Ting jeg har lært. Få har i en alder av 25 år hatt en brattere læringskurve enn Sophie Elise Isachsen. I mange år har hun bare vært kjent som «Sophie Elise» og er den mest profilerte og omdiskuterte influenseren her til lands. Men hva skjer når man samtidig skal vokse opp, bli et helt menneske, skape normale relasjoner og finne sin egen vei? Når man må stå i stormen, lappe det hele sammen og gå videre - uansett? Hva har man lært da?
Sophie Elise skriver nådeløst ærlig og gjenkjennelig. Med en særegen stemme og et anstrøk av mørk humor behandler hun temaer som identitet og utseende, terapi og erindring, skam og selvkritikk.

Sophie Elise Isachsen har tidligere utgitt to bøker som har mottatt svært gode kritikker: I 2016 utga hun selvbiografien Forbilde, og i 2018 utkom bok nummer to: Elsk meg (begge Cappelen Damm).

Innleser(e):

Format:

Lydbok, E-bok

Tid lydbok:

4t 52min

Sider E-bok:

169

Språk:

Norsk (Bokmål)

Publisert:

18.8.2022

Utgiver lydbok:

Bonnier Norsk Forlag AS

ISBN Lydbok:

9788284190495

Utgiver e-bok:

Bonnier Norsk Forlag AS

ISBN E-bok:

9788284190174

Hva andre tenker om boken

Anmeldelser av Ting jeg har lært – Lydbok, E-bok

😊

Såve-Maria

⭐️⭐️⭐️

Stine Mari

Gråt hele veien ❤️

Ronja

For en fantastisk bra bok! Intimt og vakkert. Man kan virkelig ikke gå mer personlig inn i privatlivet til noen som denne boka gjør. Takk for at du deler din historie, Sophie❤️ Skulle virkelig ønske at opplesningen ble fortalt av forfatter, men helt greit uansett! :)

Jannicke-Mailén