Til horekundene mine – Mitt liv i Berlins sexklubber

Til horekundene mine – Mitt liv i Berlins sexklubber

Beskrivelse av boken

Hanna Widerstedt reiser fra Sverige i håp om å kunne glemme hva alle synes og mener om henne, om bloggen og det falske forholdet med influenceren Jockiboi. Hun flytter til Berlin for å bli kunstner. Det viser seg å være mye vanskeligere enn hun trodde. Hun søker på deltidsjobber, men får bare nei til svar fordi hun ikke snakker tysk. I Berlin kryr det derimot av strippeklubber og bordeller, og en kvelds dansing på en av klubbene fører til at hun senere begynner å selge sex. Det er et skritt inn i en verden som det er vanskelig å komme seg bort fra. Hun havner i destruktive forhold, blir gravid og blir tvunget til å ta abort.
Hanna drikker ikke alkohol og hun tar ikke narkotika, men hun blir shoppingavhengig, overspiser og går milelange gåturer for å gjøre bot. Da de lettkledde bildene og ryktene om livet hennes når Sverige, tør hun ikke å reise hjem igjen. Hun begynner i stedet med selvskading og planlegger å ta sitt eget liv.
Hanna forteller åpenhjertig om iskalde halliker, eskortereiser med kjendiser og skitne bordeller med horekunder som synes det er like lett å kjøpe sex som å kjøpe en hamburger.
«Til horekundene mine» er også en historie om en tapt barndom og om kjærligheten til kaninen Ester, som blir en erstatning for barnet hun ble presset til å ta bort.

LydbokE-bok

Norsk (Bokmål)

Hva andre tenker om boken

Anmeldelser av Til horekundene mine – Mitt liv i Berlins sexklubber