Stormens søster- Lucinda Riley

Vurdering 4.6
19t 57min
De syv søstre
bookCoverFor

Sammendrag

Stormens søster er den andre boken i den spennende og fascinerende serien om De syv søstre - og handlingen lagt til Norge.

Ally er en dyktig seiler og skal konkurrere i en av verdens mest utfordrende regattaer når hun får beskjed om adoptivfarens brå og mystiske død. I hui og hast reiser hun tilbake til barndomshjemmet, det vakre slottet ved Genevesjøen, for å treffe sine søstre. Hun har også, uten at søstrene vet det, innledet et kjærlighetsforhold ...

I etterkant av de opprørende hendelsene forlater Ally sjølivet for å følge sporene adoptivfaren har etterlatt henne slik at hun kan finne tilbake til sitt biologiske opphav. Sporene fører henne til Norge, og her oppdager hun at hennes egen historie er nært knyttet historien til en ung og ukjent sangerinne, Anna Landvik. Hun levde for over hundre år siden og var med i den første oppsetningen av Ibsens Peer Gynt, til Griegs berømte musikk. Vi får ta del i Annas dramatiske reise fra en liten bygd i Telemark, via Christiania og videre ut i verden.

Forfatter(e):

Innleser(e):

Oversetter(e):

Benedicta Windt-Val

Format:

Lydbok

Del:

2

Tid lydbok:

19t 57min

Kategorier:

Språk:

Norsk (Bokmål)

Publisert:

1.5.2016

Utgiver lydbok:

Cappelen Damm AS

ISBN Lydbok:

9788202505363

Hva andre tenker om boken

Anmeldelser av Stormens søster – Lydbok

❤️

Siri

Fantastisk

renate

Underholdene og tidvis rørende, fint driv, tross noe forutsigbar og et par klisjeaktige innslag. Oppleseren er en av de beste jeg har hørt, verdt boken i seg selv.

Cecilie

Kjempe spennende

Ann Kristin

Spennede bok, med en behagelig opplesning.

Ida Sofie

👍

Bente