Stormens søster

Vurdering 4.7
19t 57min
De syv søstre
bookCoverFor

Beskrivelse av boken

Stormens søster er den andre boken i den spennende og fascinerende serien om De syv søstre - og handlingen lagt til Norge.

Ally er en dyktig seiler og skal konkurrere i en av verdens mest utfordrende regattaer når hun får beskjed om adoptivfarens brå og mystiske død. I hui og hast reiser hun tilbake til barndomshjemmet, det vakre slottet ved Genevesjøen, for å treffe sine søstre. Hun har også, uten at søstrene vet det, innledet et kjærlighetsforhold ...

I etterkant av de opprørende hendelsene forlater Ally sjølivet for å følge sporene adoptivfaren har etterlatt henne slik at hun kan finne tilbake til sitt biologiske opphav. Sporene fører henne til Norge, og her oppdager hun at hennes egen historie er nært knyttet historien til en ung og ukjent sangerinne, Anna Landvik. Hun levde for over hundre år siden og var med i den første oppsetningen av Ibsens Peer Gynt, til Griegs berømte musikk. Vi får ta del i Annas dramatiske reise fra en liten bygd i Telemark, via Christiania og videre ut i verden.

Forfatter(e):

Innleser(e):

Oversetter(e):

Benedicta Windt-Val

Format:

Del:

2

Tid lydbok:

19t 57min

Kategorier:

Språk:

Norsk (Bokmål)

Publisert:

1.5.2016

Utgiver lydbok:

Cappelen Damm AS

ISBN Lydbok:

9788202505363

Hva andre tenker om boken

Anmeldelser av Stormens søster –
Lydbok

Veldig spennende og god bok! Gleder meg til å høre neste i serien.

Stine

Litt svakere enn bok nummer en. Innimellom er det ting som oppleves lite realistisk, eller historisk ukorrekt. Men i det store og det hele en bra bok. Og siste halvdelen av boken var veldig bra.

Ingvild

Kjempefin

Vibeke

Litt treigere enn den første, men ganske spennende et stykke uti :)

Siri