Nattsangeren- Johanna Mo

Vurdering 4.1
11t 50min
338 Sider
Hanna Duncker
bookCoverFor

Sammendrag

«Denne blir du hektet på!» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen (Terningkast 6)

Når den dyktige politietterforskeren Hanna Dunckers far dør, vender hun etter 16 år i Stockholm tilbake til barndommens Öland. Til tross for alt som skjedde der, tross alle blikk og rykter, er det i den lille hytta ved havet hun hører hjemme.
15 år gamle Joel blir funnet død og mishandlet ved en rasteplass. Hanna må etterforske saken selv om Joels mor en gang var hennes beste venn - en venn Hanna forlot for mange år siden.
Alle kjenner alle i det lille øysamfunnet.
Alle vet at Hannas far satt i fengsel for drap.
Hanna får bruk for all sin styrke og menneskekunnskap i etterforskningen av Joels tragiske og voldsomme død. At det koster å grave, både i nåtid og i fortid, lar det lukkede samfunnet henne ikke glemme.

«Denne blir du hektet på! ... en fascinerende rammehistorie som vil gi alle lesere av denne boka lyst til å følge serien videre. Et godt krimplott og troverdig persongalleri ligger i bunn for en historie som på samme tid er lett gjenkjennelig og ganske så unik.» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen (Terningkast 6)

Forfatter(e):

Innleser(e):

Oversetter(e):

Lene Stokseth

Format:

E-bok, Lydbok

Del:

1

Tid lydbok:

11t 50min

Sider E-bok:

338

Språk:

Norsk (Bokmål)

Publisert:

18.11.2022

Utgiver lydbok:

Aschehoug & Co

ISBN Lydbok:

9788203367380

Utgiver e-bok:

Aschehoug & Co

ISBN E-bok:

9788203366277

Hva andre tenker om boken

Anmeldelser av Nattsangeren – E-bok, Lydbok

God bok! Men veldig irriterende at hvert kapittel slutter med "-Kapittel xx..." i samme åndedrag som siste ord I fortellinga!!! Går det ikke an å bare pause noen sekunder og så fortsette? Hvorfor de plagsomme "Kapittel xx"??? 👎

Inger

👍

Nancy

Bra

Tordis

4/5

Silje

Spennende bok

Randi

😊

Wenche

Virkelig bra bok… et sted mellom Grebe og Alsterdal: ikke fult så bra som den første, nesten, men mye mye bedre enn den andre. Både boka og oppleser fortjener sterke 5 stjerner. Fengende historie, levende personer og Fannys stemme er uimotståelig, for meg nr en blant kvinnelige opplesere.

Susanna

🙂

Marielle