Kongeriket- Jo Nesbø

Vurdering 4.6
17t 34min
538 Sider
bookCoverFor

Sammendrag

I en liten norsk bygd lever bilmekanikeren Roy et relativt fredelig og enkelt liv da lillebroren Carl vender hjem etter mange år i utlandet. Med Carl, hans nye kone Shannon og planene om et høyfjellshotell som kan skape nytt liv i den lille bygda, begynner mørke hemmeligheter fra guttenes barndom igjen å piple fram. Da de var små, forsvarte Roy broren mot mobbere og mørke rykter, men lojaliteten mellom brødrene settes på prøve når grådighet og svik kommer i veien for Carls planer.
Når bygdas lensmann på nytt begynner å stille spørsmål ved det tragiske dødsfallet til guttenes foreldre, må Roy ta stilling til hvor langt han er villig til å gå for å beskytte broren. Og hvordan skal egentlig Roy forholde seg til at Shannon fanger hans oppmerksomhet?

Kongeriket er en mørk og mektig spenningsroman fra bygde-Norge - om ambisjoner, lojalitet og kjærlighet. Ikke minst er det en roman om hemmeligheter som truer med å kutte båndene mellom to brødre.

Forfatter(e):

Innleser(e):

Format:

E-bok, Lydbok

Tid lydbok:

17t 34min

Sider E-bok:

538

Språk:

Norsk (Bokmål)

Publisert:

1.5.2021

Utgiver lydbok:

Aschehoug & Co

ISBN Lydbok:

9788203365270

Utgiver e-bok:

Aschehoug & Co

ISBN E-bok:

9788203268663

Hva andre tenker om boken

Anmeldelser av Kongeriket – E-bok, Lydbok

🙂

Marielle

Elsket den! Selv om den er lang inneholder den så mange historier som på mesterlig vis knyttes sammen. Trist avslutning!

Karoline

Ok bok,ikke den beste av Jo Nesbø

Sissel karen