Jakten på enhjørningen

- Jørn Lier Horst

bookCoverFor

Sammendrag

I Jakten på enhjørningen blir Tiril, Oliver og Åtto med bestefar Franz til Moklehoma City i USA, hvor noen påstår at de har sett en ekte enhjørning. Byen er full av trehus og det er cowboyer i gatene, akkurat som i det ville vesten i gamle dager.

Presidenten i Det naturhistoriske selskapet har lovet en belønning på en million dollar til den som greier å fange enhjørningen. Men finnes det egentlig ekte enhjørninger? Det er utvilsomt en sak for detektivene, som rir ut på prærien for å komme til bunns i mysteriet. Snart viser det seg at de ikke er de eneste som er på jakt etter det spesielle dyret.

Bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er en av Norges bestselgende barnebokserier gjennom tidene, med et opplag på hele 3 millioner bøker. Flere av dem er filmatisert, og det er også laget teaterforestilling basert på det populære universet. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad.
I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver - og hunden Åtto - som samler bevis, leter etter sammenhenger og jakter på forbrytere. I 2022 ble de tre karakterene kåret til tidenes beste barnebok-karakterer av bransjenettstedet Bok 365.

Forfatter(e):

Innleser(e):

Format:

Lydbok

Tid lydbok:

31min

Språk:

Norsk (Bokmål)

Publisert:

21.6.2022

Utgiver lydbok:

Bonnier Norsk Forlag AS

ISBN Lydbok:

9788234706813

Hva andre tenker om boken

Anmeldelser av Jakten på enhjørningen – Lydbok

Kjempe bra👾

Cecilie

Denne boken hørte jeg før jeg la meg får og sove💤

Ingeborg

Ok

Lasse

Veldig spennende

Camilla