I samme seng- Beth O'Leary

Vurdering 4.4
10t 38min
bookCoverFor

Sammendrag

Tiffy og Leon deler leilighet.
Tiffy og Leon deler seng.
Tiffy og Leon har aldri møtt hverandre.
Tiffy Moore trenger et billig sted å bo, og det raskt. Leon Twomey jobber nattevakt og trenger penger. Vennene synes de er sprø, men de har funnet den perfekte løsning: Leon har leiligheten - først og fremst senga - om dagen mens Tiffy er på jobb. Om kveldene, nettene og i helgene er stedet hennes. De kommuniserer ved å skrive post-it-lapper til hverandre, og etter hvert oppstår et gryende vennskap. Men utfordringene er mange: en skeptisk kjæreste (Leons), en kontrollerende ekskjæreste (Tiffys), hektiske jobber, en bror som er urettmessig fengslet og ikke minst det faktum at de aldri har truffet hverandre.
En morsom, vakker og høyst original kjærlighetshistorie som kommer til å være med deg i tankene lenge etter at du har lest siste side.
Forfatter(e):
Innleser(e):
Oversetter(e):
Veronica Garten
Format:
Lydbok
Tid lydbok:
10t 38min
Språk:
Norsk (Bokmål)
Publisert:
1.5.2021
Utgiver lydbok:
Gyldendal Norsk Forlag AS
ISBN Lydbok:
9788242184450

Hva andre tenker om boken

Anmeldelser av I samme seng – Lydbok

Helt nydelig 😍😍😍😍😍

Kerstin Ulrike

Slukt! Hørte hele boken i ett, greide ikke å legge den i fra meg. Morsom, romantisk og veldig bra lest. Gøy at det er både kvinne og mannsstemme på de ulike innfallsvinklene hos de ulike karakterene.

Siren

Fantastisk bok. Lo høgt flere ganger. Litt skeptisk i starten da den har en spesiell type oppbygging, men kom fort inn i det og boka er hjertevarm og koselig i tillegg til morsom og litt spennende.

Vivian

Spennende bok, likte godt to opplesere

Karoline

Kjempefin og underholdene bok som fører til latter og tårer om hverandre. Lett å høre på og sette seg inn i på tross av to som leser opp.

Helmine