I bunkerlegens vold: En sann historie- Isabel Eriksson

Vurdering 4.2
5t 23min
200 Sider
En sann historie
bookCoverFor

Sammendrag

Jeg snurrer rundt på stedet. Vakler litt. Ser meg omkring. Rommet er grått, støvete og rotete. Omtrent som en liten garasje eller en byggeplass. Eller som et tilfluktsrom, en... en bunker.

Da Isabel Eriksson våkner vet hun først ikke hvor hun befinner seg. Det første hun ser er et bølgeblikktak med trebjelker, i armen har hun en kanyle og ved siden av sengen hun ligger i, sitter en mann og stirrer på henne.

Han forteller at han har kidnappet henne og kommer til å holde henne sperret inne. Hun skal være kjæresten hans - kanskje han slipper henne om et par år, kanskje ikke.

Isabel forstår at den eneste måten for henne å slippe ut derfra, er ved å overbevise mannen om å slippe henne fri, på en eller annen måte. Det blir en psykologisk kamp der det gjelder å spille kortene riktig, eller hun blir i bunkeren for alltid.

Den 38-årige legen Martin Trenneborg, som i september 2015 dopet og bortførte Isabel Eriksson og holdt henne innesperret i seks døgn, ble kjent i media som "bunkerlegen". Han ble etter hvert dømt til ti års fengsel, en dom han anket og som ble redusert til åtte år. For Isabel Eriksson lever marerittet videre. En del av henne kommer alltid til å befinne seg i bunkerlegens vold. Her forteller hun for første gang om sin grusomme opplevelse i bunkeren og hvordan hun klarte å komme seg ut derfra. ISABEL ERIKSSON har egentlig et annet navn, og i dag lever hun med beskyttet identitet.

Forfatter(e):
Oversetter(e):
Lene Lauritsen Kjølner
Format:
Lydbok, E-bok
Del:

10

Tid lydbok:
5t 23min
Sider E-bok:
200
Kategorier:
Språk:
Norsk
Publisert:
1.5.2022
Utgiver lydbok:
Lind & Co
ISBN Lydbok:
9789179953522
Utgiver e-bok:
Lind & Co
ISBN E-bok:
9789180194037

© Lind & Co (lydbok)

© Lind & Co (e-bok)