Heksen

- Camilla Läckberg

Vurdering 4.5
23t 41min
Patrik Hedström og Erica Falck
bookCoverFor

Sammendrag av boken

To barn forsvinner med 30 års mellomrom. Når det andre barnet blir funnet nøyaktig samme sted som den første, blir politiet urolige.
Når fireårige Linnea forsvinner fra en gård rett utenfor Fjällbacka, vekkes onde minner til live. Tretti år tidligere forsvant fire år gamle Stella fra den samme gården, og to tretten år gamle jenter ble anklaget. Domstolen fant dem skyldige, men på grunn av sin unge alder slapp de fengsel. Den ene av dem har siden levd et stille liv i Fjällbacka. Den andre er tilbake for første gang siden hendelsen, nå som berømt skuespiller.
Innbyggerne i Fjällbacka stiller opp i manngard for å lete etter Linnea, og til slutt finner de henne. Naken, ved nøyaktig samme skogstjern der den første jenta ble funnet. Patrik Hedström og hans kollegaer spør seg om det kan være en sammenheng mellom de to drapene. De får Erica Falck, som allerede er i gang med en bok om den gamle saken, til å hjelpe seg. Etterforskningen river opp mange gamle sår i det lille samfunnet. Ryktene spres og innbyggernes redsel for det ukjente får fryktelige konsekvenser.
«Heksen» er Camilla Läckbergs tiende bok om Erica Falck og Patrik Hedström i Fjällbacka.

Forfatter(e):

Oversetter(e):

Kari Bolstad

Format:

Lydbok

Del:

10

Tid lydbok:

23t 41min

Språk:

Norsk (Bokmål)

Publisert:

1.5.2018

Utgiver lydbok:

Gyldendal Norsk Forlag AS

ISBN Lydbok:

9788242165442

Hva andre tenker om boken

Anmeldelser av Heksen – Lydbok

👍🏻👍🏻👍🏻

Nancy

Spennende bok som man bli hektet på.

Camilla

Litt lang, men bra lest og skrevet.

Eva Britt Skaug

👍🏼

Annette