Gjestelisten- Lucy Foley

Vurdering 4
8t 11min
bookCoverFor

Sammendrag

En moderne Agatha Christie.

I denne boken får vi bli med på bryllupsfesten fra helvete. På en øy utenfor irskekysten skal årets kjendisbryllup gå av stabelen. Brudgommen er en sjarmerende og kjekk tv-stjerne og bruden en dyktig magasinredaktør. Alt er perfekt, kjolen, stedet, maten - det eneste som ikke samarbeider er været. I stedet for den strålende sommerdagen som er spådd, trekker det opp til storm.

Og i kjølvannet av stormen kommer gammelt nag til overflaten. Det blir raskt slutt på en hyggelig gjenforening, og det viser seg at under den polerte overflaten syder det av sjalusi, misunnelse og hevntanker. Etter et beleilig strømbrudd dukker det opp et lik. Hvem er det som ikke ønsker brudeparet hell og lykke? Og hva er årsaken?
Forfatter(e):
Innleser(e):
Oversetter(e):
Inge Ulrik Gundersen
Format:
Lydbok
Tid lydbok:
8t 11min
Språk:
Norsk (Bokmål)
Publisert:
16.1.2023
Utgiver lydbok:
Bonnier Norsk Forlag AS
ISBN Lydbok:
9788284193762

Hva andre tenker om boken

Anmeldelser av Gjestelisten – Lydbok

En av de bøkene man får lyst til å lese om igjen med det samme; alle tanker, vage bemerkninger, følelser får først mening når man kjenner til hele historien. Ble litt støtt i begynnelsen av oppleser, men så fort ble jeg vant til den litt irriterende stemmen ble jeg helt oppslukt av historien. Fantastisk på alle måter.

Susanna