Fri fra kreft

jeg overlevde uhelbredelig kreft

- Terje Toftenes

7t 53min
bookCoverFor

Sammendrag av boken

Da Terje ble diagnostisert med «uhelbredelig» lymfekreft i 2016, gjorde han ikke som de fleste andre - han fulgte ikke sykehusets pakkeforløp. I flere år hadde han slitt med helseplager i form av eksem og psoriasis og mente det måtte være en sammenheng. Han oppsøkte i stedet en ernæringsmedisiner og startet en «innvendig storrengjøring».
På tross av omfattende forskning på kreftmedisiner de siste femti årene, er kreft i dag blitt vår mest utbredte og farligste folkesykdom. Men forskere får stadig større forståelse av mikromiljøet knyttet til cellenes energiproduksjon. Kan det hende at kreft ikke skyldes uflaks eller tilfeldige mutasjoner og gener, men snarere er et resultat av et toksisk miljø i cellens overflate?

Terjes grep med kosthold og livsstil skulle gjøre sykehusets dom til skamme. Her deler han sin sterke historie og gjør et dypdykk i den nye forståelsen av sykdommen. Boken utfordrer det rådende synet på kreft og oppfordrer til et bredere samarbeid mellom onkologer, biokjemikere og ernæringsmedisinere.
Terje Toftenes (f. 1950) er filmskaper, produsent og manusforfatter. Hen eier og driver produksjonsselskapet New Paradigm Films AS. Fri fra kreft er hans første bok.

Forfatter(e):

Format:

Lydbok

Tid lydbok:

7t 53min

Språk:

Norsk (Bokmål)

Publisert:

1.5.2022

Utgiver lydbok:

Gyldendal Norsk Forlag AS

ISBN Lydbok:

9788205561014

Hva andre tenker om boken

Anmeldelser av Fri fra kreft – Lydbok

Anbefales på det sterkeste!

Camilla