Et liv forbi

- Helga Flatland

Vurdering 4.4
6t 55min
247 Sider
bookCoverFor

Sammendrag av boken

Sigrid er lege og bor i Oslo med barn og mann nummer to. Hun har reist fra bygda der hun vokste opp og har et anstrengt forhold til foreldrene sine, og til en oppvekst i skyggen av sin syke far. Anne, Sigrids mor, har investert mye av seg selv for å pleie sin syke mann. Da også hun blir alvorlig syk, må Sigrid ta stilling til roller som skifter, og til spørsmål om tilknytning, forpliktelse og forsømmelse. Hvem har ansvar for hvem i en omskiftelig verden?

Med sin sjette roman befester Helga Flatland sin posisjon som en av de skarpeste observatørene i vår samtid. I "Et liv forbi" maler hun presise og troverdige menneskelige portretter, med stor psykologisk innsikt. Utgangspunktet er én familie, men romanen gir et konsentrert uttrykk for hva tilværelsen innebærer av historier, liv og død.

Forfatter(e):

Format:

E-bok, Lydbok

Tid lydbok:

6t 55min

Sider E-bok:

247

Språk:

Norsk (Bokmål)

Publisert:

1.3.2022

Utgiver lydbok:

Aschehoug & Co

ISBN Lydbok:

9788242185129

Utgiver e-bok:

Aschehoug & Co

ISBN E-bok:

9788203268618

Hva andre tenker om boken

Anmeldelser av Et liv forbi – E-bok, Lydbok

Hverdagslig, rørende og mangefasettert fortelling, ikke minst om å dø! Sett fra to perspektiver og med to bra opplesere.

Anders

Det er fascinerende å lytte til Helga Flatlands bøker. De er bare så utrolig godt skrevet. Man får innsikt i hovedpersonenes tankegang og det gjør at jeg stadig får noen overraskelser underveis. Anbefales å lytte til særlig om man har sykdom i familien

Ellen Skauen

👍👍👍

Ingunn

👍👍

Jannicke