En helt vanlig familie- Mattias Edvardsson

Vurdering 4.3
11t 44min
bookCoverFor

Sammendrag

Hvor godt kjenner du egentlig dine barn? Hvor langt er du villig til å gå for å beskytte familien din?
De er en helt vanlig familie. Presten Adam, juristen Ulrika og deres 19 år gamle datter Stella. De bor i et fint villastrøk utenfor Lund og på overflaten virker alt å være perfekt. Men en dag raser alt sammen. Stella blir anklaget for mord og blir varetektsfengslet. Tilbake står de fortvilte foreldrene som ikke forstår hva som har skjedd eller hva de skal ta seg til. De vil gjøre alt for å hjelpe Stella, men spørsmålet som dukker opp er hvor godt de egentlig kjenner sin datter. Eller hverandre. I tre ulike deler følger vi far, mor og datter, og bit for bit avsløres sannheten om hva som egentlig har hendt. «En helt vanlig familie» er en psykologisk spenningsroman om tre mennesker som tror de kjenner hverandre, men som lever i ulike verdener. Og den fine linjen mellom rett og galt, løgn og sannhet.
Forfatter(e):
Oversetter(e):
Jørn Roeim
Format:
Lydbok
Tid lydbok:
11t 44min
Språk:
Norsk (Bokmål)
Publisert:
1.5.2019
Utgiver lydbok:
Gyldendal Norsk Forlag AS
ISBN Lydbok:
9788242169686

Hva andre tenker om boken

Anmeldelser av En helt vanlig familie – Lydbok

Spennende bok!

Elin

Superbra bok

Heidi

Spennende og interessant fortelling om familien og man kan gjenkjenne mange av hendelsene selv. Godt innlest, anbefales.

Kjell Emil

Elsket denne!

Therese

Super spennende!

Silje Marie

Holder deg hekta fra start til slutt. Spennende og god bok.

Ola

🤗

Lene

👍👍👍👍

Rita

Opplesningen av Axel Aubert løfter boken. Svært behagelig stemme, som er lett og følge med på, ikke for søvnig og ikke for oppspilt og travel.

Sunniva

🙂

Marielle

God bok

Toril

👌🏻

Charlotte

God bok, men synes ikke det var noe skikkelig spenning.

Bente

Bra historie - flotte fortellergrep. Spenning til siste slutt. Historien tvinger leseren til å tenke på ikke viktige etiske utfordringer også. Det skapte diskusjonen i bilen!

Anett

👍🏻

Nancy