Elskeren- Helene Flood

Vurdering 4.1
10t 33min
401 Sider
bookCoverFor

Sammendrag

Rikke jobber som forsker og er lykkelig gift med ungdomskjæresten Åsmund. Sammen har de har barna Emma og Lukas, og en leilighet i Oslos beste boligstrøk. Da familien var på visning i firemannsboligen på Tåsen, falt alt på plass: Her kunne livet bli helt perfekt. Harmonien brytes da naboen i etasjen over blir funnet drept. Eller var den brutt for lenge siden?

Ettersom firemannsboligen inntas av politi og presse blir det vanskeligere og vanskeligere for naboene å holde hemmeligheter og ugjerninger skjult for hverandre. Drapet på Jørgen angår dem alle, ikke minst Rikke, og i takt med at etterforskningen skrider frem konfronteres hun med hvor lite hun egentlig vet om dem som lever vegg i vegg med henne.

Helene Flood fikk et internasjonalt gjennombrudd med debutromanen Terapeuten, som fikk strålende kritikker og ble nominert til Bokhandlerprisen. Med Elskeren befester Flood sin posisjon som en av landets ypperste spenningsforfattere og en fornyer av den psykologiske thrilleren.

Forfatter(e):

Innleser(e):

Format:

E-bok, Lydbok

Tid lydbok:

10t 33min

Sider E-bok:

401

Språk:

Norsk (Bokmål)

Publisert:

1.6.2022

Utgiver lydbok:

Aschehoug & Co

ISBN Lydbok:

9788203368219

Utgiver e-bok:

Aschehoug & Co

ISBN E-bok:

9788203366420

Hva andre tenker om boken

Anmeldelser av Elskeren – E-bok, Lydbok

👍

Nancy

Ikke helt

Svetlana

Spennende med uventede vendinger!

Stina

Kjempe bra 😃

Kjersti

Spennede og full av gode betraktninger.

Marianne

Helt ok. Verken mer eller mindre

Marianne

Synes ikke den var særlig spennende eller bra, men helt ok å ha på øret mens man flyr rundt å gjør husarbeid.

Mette

Veldig spennende, og uforutsigbar slutt - helt til siste slutt! Syntes oppleser hadde en noe irriterende og hard ending på enkelte ord, men ble vant til det.

Anette

Litt rar, kanskje litt for lang.

Wenche

Veldig spennende. Flink innleser

Ouafia

🙂

Marielle

såååå bra lest. virkelig en jeg vil lytte til igjen. boken var bra. i begynnelsen tenkte jeg: hva er egentlig dette for slags jok. så rar, hva går den ut på. men jeg kunne ikke slutte å lytte, kjente meg igjen LG gjettet ikke slutten

Gunn Elisabeth