Drømmehagen

Drømmehagen

Beskrivelse av boken

Drømmehagen

James Nealy er plaget av irrasjonell angst og tvangstanker. Etter en fremgangsrik karriere har han nå solgt firmaet sitt og satt seg et nytt mål - endelig å overvinne kaoset inne i seg. Og han har en plan. Han vil konfrontere sin verste frykt og skape noe vakkert: en hage. Da han møter Tilly Silverberg, vet han at hun sitter med nøkkelen til problemet.

Etter ektemannens død ble hagestell Tillys levebrød og redning. Den blomstrende gartnervirksomheten i Nord-Carolina og hennes åtte år gamle sønn, Isaac, er de unnskyldningene hun trenger for å gjemme seg for verden. Så da den kjekke og svært så iherdige James dukker opp og formelig krever at hun skal anlegge en hage for ham, er svaret et kontant nei.

En familiekrise trekker Tilly tilbake til England og barndommens landsby, som ikke har forandret seg stort. Og det er nesten ikke til å tro, men James dukker opp der også. Et usannsynlig bånd tar langsomt form mellom James og Tilly, skjørt til å begynne med, men sterkere dag for dag. Og mens de jobber med å restaurere en hage sammen, begynner noe å spire mellom dem - til tross for alle grunner som taler mot det.

E-bok

Norsk (Bokmål)

Hva andre tenker om boken

Anmeldelser av Drømmehagen