Det mørkeste rommet

Vurdering 4.7
6t 38min
bookCoverFor

Beskrivelse av boken

Operasjon Dark Room begynte på kjøkkenbordet hjemme hos politioverbetjent Hilde Reikrås, og endte som norgeshistoriens mest omfattende sedelighetsetterforskning.

Pedofile nettverk med familiefedre og samfunnstopper ble avslørt. Utad var mennene velfungerende og hyggelige. På nett viste de sine mørke sider. De oppfordret hverandre til å forgripe seg på egne og andres barn. Hittil er over 100 menn avslørt som følge av etterforskningen.

Hilde Reikrås (41) er kvinnen som endret hvordan norsk politi jobber i jakten på overgripere. Vi får lese om hvordan det er å jobbe i årevis med de aller groveste sakene.

Innleser(e):

Format:

Tid lydbok:

6t 38min

Språk:

Norsk (Bokmål)

Publisert:

1.5.2022

Utgiver lydbok:

Kagge forlag

ISBN Lydbok:

9788248928058

Hva andre tenker om boken

Anmeldelser av Det mørkeste rommet –
Lydbok

Grusomt at dette har foregått! God bok

Ramona

Utrolig viktig bok!

Sandra

Utrolig viktig bok som kaster lys på en skummel verden mange vet alt for lite om.

Mariah

Sterk bok! Men så viktig! Dette er en enormt viktig bok! Ja den er helt grusom, men vi må faktisk forstå at verden er syk på så mange måter og vi må lære barna våre at de må gi beskjed dersom noe ikke er greit, ! Ikke være naive å tenke, det skjer ikke oss! Dette kan skje alle å det må vi faktisk ta innover oss. Her har politiet gjort en så enormt god jobb! Fy søren for noen helter dere er som gjør den jobben her!

Elisabeth