Den hemmelige gaven- Natasha Lester

Vurdering 4.7
13t 51min
bookCoverFor

Sammendrag

England 1939: Den talentfulle flyveren Skye Penrose er fast bestemt på å gjøre en innsats i krigen, til tross for at kvinner ikke har adgang til det britiske flyvåpenet. Det leder til en gjenforening med barndomsvennen Nicholas Crawford, som i mellomtiden har giftet seg med den gåtefulle franske kvinnen Margaux Jourdan.

Paris 1947: Designer Christian Dior viser sin ekstravagante første kolleksjon til en verden som er trøtt av krig og sorg. Han navngir også sin første parfyme, Miss Dior, etter søsteren Catherine, som en hyllest til hennes innsats i den franske motstandsbevegelsen.

England 2012: Den australske motekonservatoren Kat Jourdan oppdager en hemmelig garderobe full av uvurderlige Dior kjoler i bestemorens forlatte hytte i England. Etter hvert som Kat dykker ned i mysteriet, begynner hun å tvile på alt hun trodde hun visste om den kjære bestemoren.

Den hemmelige gaven er en uforglemmelig historie om hvor langt mennesker er villige til å gå for å beskytte hverandre og om en kjærlighet som trosser alt og varer livet ut.
Forfatter(e):
Oversetter(e):
Ina Bakke Kickstat
Format:
Lydbok
Tid lydbok:
13t 51min
Språk:
Norsk (Bokmål)
Publisert:
5.10.2022
Utgiver lydbok:
Bonnier Norsk Forlag AS
ISBN Lydbok:
9788284191621

Hva andre tenker om boken

Anmeldelser av Den hemmelige gaven – Lydbok

En fantastisk fin bok som man bare må høre litt til av.

Helen Amalie