Cash

Cash

Beskrivelse av boken

I Stockholms underverden er der intet politi. Dér hersker andre magthavere. Eller rettere sagt: Psykopater hærger frit på alle niveauer i samfundet. Fra dagligstuerne på Östermalm til højhusene i forstæderne. Fra klubberne ved Sture­plan til bordellerne, hvor kvinder fra Østeuropa holdes fanget.

JW er Stureplan-fyren, der sælger kokain til jetsetterne på de hotteste steder. Han vil gøre alt for at nå sine mål. Men hans historie truer med at overhale ham.

Jorge er latinoen, som det lykkes at lave en helt usandsynlig flugt fra fængslet. Ingen kan c-branchen bedre end han.

Mrado sørger for incasso og hvidvask for bossen, Radovan. Han drømmer om et godt liv for sig selv og sin datter, men det ligger langt væk.

Den kriminelle underverdens egen logik fører de tre personer sammen, og det kan kun ende på én måde: en kamp på liv og død. Og hvorfor egentlig? For hurtig cash.

"Lapidus er foruroligende godt skrivende … efter den imponerende debut er man ikke et øjeblik i tvivl om, at Lapidus kan blive virkelig stor."
Mette Strømfelt, Berlingske Tidende

"CASH er et effektivt overflødighedshorn af sex og tæsk, ludere og lommetyve i Stockholm på ret og vrang … effektivt ferm og hæsblæsende gangsterroman."
Bo Tao Michaëlis, Politiken

"Dristigt. Hipt. Fedt."
Sydsvenskan

"Jens Lapidus har begået en fantastisk spændingsroman om gangstermiljøet i Stockholms undergrund."
Morten Petersen, MetroXpress

Hva andre tenker om boken

Anmeldelser av Cash