Barneskoleårene- Hedvig Montgomery, Eivind Saether

Vurdering 4.9
5t 9min
180 Sider
Foreldremagi-serien
bookCoverFor

Sammendrag

I denne fjerde boken i Foreldremagi-serien guider Hedvig Montgomery foreldre gjennom årene der barnet finner sin plass i det store fellesskapet. Barneskoletiden er full av store følelser som er vanskelige å kontrollere, og en jakt på hva det vil si å være «meg». Det er i disse årene barnets personlighet formes. Det er et prosjekt fullt av sårbarhet. Frykten for å havne utenfor eller å miste ansikt er stor, og barna er sosiale nybegynnere i en tilværelse full av mattelekser, skjøre vennskap og andre bekymringer. Montgomery gir metodene og rådene du trenger på veien mot det å få trygge og passe lykkelige barn. Og hun svarer på det alle foreldre spør seg om: Hvordan oppnår jeg at barnet kommer til meg når noe er vanskelig? Hva gjør jeg om barnet mitt er ensomt? Hvor mye tid skal vi bruke på lekser? Dette er boken som gjør deg til den forelderen du ønsker å være.

Hedvig Montgomery (f. 1968) er psykolog med egen praksis som familieterapeut. Hun holder en rekke kurs og foredrag for foreldre, lærere og annet personell om barn og utvikling. Foreldremagi-serien er enormt populær og har blitt en internasjonal suksess med salg til 23 land.

Innleser(e):

Format:

Lydbok, E-bok

Del:

4

Tid lydbok:

5t 9min

Sider E-bok:

180

Språk:

Norsk (Bokmål)

Publisert:

1.5.2020

Utgiver lydbok:

Bonnier Norsk Forlag AS

ISBN Lydbok:

9788293516682

Utgiver e-bok:

Bonnier Norsk Forlag AS

ISBN E-bok:

9788293516675

© Bonnier Norsk Forlag AS (e-bok)

Hva andre tenker om boken

Anmeldelser av Barneskoleårene – Lydbok, E-bok

Veldig god bok å lese for alle foreldre. Aktuell for foreldre med barn i alderen 6-14 år. Gode synsvinkler for å forstå barnet bedre.

Mildri Urke

👍🏼👍🏼

Marlene

💕

Ida