Bakeriet i Brooklyn

Vurdering 4.3
8t 21min
272 Sider
Idle Hour-trilogien
bookCoverFor

Beskrivelse av boken

«Bakeriet i Brooklyn» er andre roman i trilogien om Thea.
Thea har forlatt familien sin i Kristiania for å arbeide for den rike og mektige Vanderbilt-familien i Amerika. Drømmen er å tjene så mye penger at hun en dag kan reise hjem og kjøpe tilbake familiebakeriet. Så dukker Amanda opp, den livsglade jenta hun delte lugar med på overfarten. Amandas møte med Amerika har vært langt mer brutalt enn Theas, og hun trenger Theas hjelp. Amerika er drømmenes sted, de satser alt og åpner et bakeri i Brooklyn, men Amanda har sine egne planer, og snart befinner Thea seg i en umulig situasjon som tvinger henne til å se seg selv på en helt ny måte.

Bakeriet i Brooklyn er et fengslende møte med rikdom for 100 år siden, og jazzen som fyller New Yorks dansesaler. Det er en varm roman om baking, vennskap og kjærlighet, men først og fremst er det en fortelling om å finne sin egen vei og bli fri.

Bakeriet i Brooklyn er andrebok i Ellen Vahrs trilogi om bakerdatteren Thea fra Kampen, som reiser til Amerika for å arbeide for den velstående Vanderbilt-familien. De to andre bøkene er Reisen til Idle Hour og Sykehuset på Ellis Island.

Forfatter(e):

Innleser(e):

Format:

E-bok
Lydbok

Del:

2

Tid lydbok:

8t 21min

Sider E-bok:

272

Språk:

Norsk (Bokmål)

Publisert:

1.7.2022

Utgiver lydbok:

Aschehoug & Co

ISBN Lydbok:

9788203368257

Utgiver e-bok:

Aschehoug & Co

ISBN E-bok:

9788203365676

Hva andre tenker om boken

Anmeldelser av Bakeriet i Brooklyn –
E-bok, Lydbok

Hyggelig bok, og greit tidsfordriv.

Tabita

Fin bok

Judith Østermark Ådalen

Beklager men leseren høres ut som hun leser for små barn. Klarte ikke høre boka og gav opp midt i. Gjorde om stemmen sin veldig- til barnslig og unaturlig.

Lin

Fin bok, ser frem til neste bok.

Ann Kristin